Media

September 2015: In de POVO animatie worden de mijlpalen van de POVO jaarkalender doorgenomen. Dit filmpje kan worden gebruikt als extra ondersteuning bij het toelichten van de POVO procedure.

Mei 2015: Presentatie LOB-beleid: Op 28 mei 2015 presenteerde de scholen aan elkaar hun aanvullende LOB activiteiten. Voor het schooljaar 2014-2015 konden alle scholen van het samenwerkingsverband extra gelden aanvragen ten behoeve van hun LOB- beleid. Tijdens de presentatie deelde de scholen tips en trucs met elkaar. Van deze inspirerende middag is een filmpje gemaakt.

Oktober 2014: Het project De Overstap is een samenwerking tussen het voortgezet onderwijs, MBO en RMC/leerplicht in de regio Utrecht. De Overstap doet er alles aan om de overstap van leerlingen van het V(S)O naar het MBO zonder hindernissen te laten verlopen, een doelstelling waar ook Young Ambition aan werkt. In dit filmpje laten zij zien wat ze doen.

November 2013: Website PrimaOnderwijs.nl: Ank jeurissen van Sterk VO stond in dit (online) magazine met een artikel (pagina 13).

November 2013: De Groene Amsterdammer loopt een week mee met Leerplicht Utrecht, lees hier het volledige artikel.

November 2013: Harriet Smit van het SWV Sterk VO in het VO Magazine, lees hier het volledige artikel.

November 2013: Artikel op de website van Intermediair: Rita Portman (Begeleider Passend Onderwijs) vertelt over hoe leraren zich voorbereiden op passend onderwijs.

November 2013: In november mochten we een maand bloggen op de website van passendonderwijs.nl. Dit krijgt in maart 2014 een vervolg.

September 2013: Film passend onderwijs

Scholen van Sterk VO leveren maatwerk in het kader van passend onderwijs. Leerlingen, ouders en medewerkers van de Rientjes Mavo, het St. Bonifatiuscollege en OPDC Utrecht laten dat zien in deze korte film.